Nieuws

Bekijk onze nieuwe website over tijdelijke brandbeveiliging

05-23-22

VPS Beveiliging, specialist in tijdelijke beveiligingsoplossingen, lanceert vandaag de nieuwe website vpsbrandbeveiliging.nl over tijdelijke brandpreventie, ontruiming en EHBO.

Uitbreiding dienstenpalet

De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Beveiliging flink uitgebreid: van bouwplaatsbeveiliging en objectbeveiliging tot het leveren van oplossingen op het gebied van tijdelijke brandpreventie, ontruiming en EHBO. Voor dit laatste biedt VPS een product aan dat uniek is in de markt: VPS FireAlert.

Modulair systeem

VPS FireAlert is een flexibele, draadloze brandmeld- en ontruimingsinstallatie die bestaat uit modulair in te zetten componenten. Het systeem is EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd. Het is een ideale oplossing voor de brandbeveiliging van locaties waar (al dan niet tijdelijk) geen installatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand.

Flexibele en draadloze brandmeld- en ontruimingsinstallatie

Jan-Willem Tellegen, business unit directeur, vertelt hierover: “Op vaste locaties is de brandpreventie vaak prima in orde. De brandmeldinstallatie voldoet aan de richtlijnen en voorkomt dat er door brand materiële schade ontstaat of de veiligheid van personeel, bezoekers of omwonenden in gevaar komt. Op niet-vaste locaties, zoals bouwplaatsen, opvanglocaties, leegstaande panden en herontwikkelgebieden, is vaak geen permanente brandmeldinstallatie beschikbaar. Terwijl er hier juist grote brandveiligheidsrisico’s zijn. Voor dit soort plekken is VPS FireAlert een ideale oplossing.”

Over VPS Beveiliging

VPS is specialist in tijdelijke beveiliging. We leveren oplossingen voor bouwplaatsbeveiliging, keetbeveiliging en objectbeveiliging. Tevens bieden wij met VPS FireAlert een unieke, draadloze oplossing voor brandpreventie en ontruiming. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. Wij voorzien elke locatie van een passend advies op maat en bieden onze klanten een persoonlijke service. Wij maken onderdeel uit van de VPS Group: Europees marktleider op het gebied van beheer, onderhoud en beveiliging van leegstaand onroerend goed. VPS Group heeft haar hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, beheert meer dan 50.000 objecten en heeft ruim 900 medewerkers in dienst.

Nieuws

Bekijk meer nieuws

Nieuws

Wat is een handbrandmelder en waar moet deze aan voldoen?

Lees wat een handbrandmelder is en aan welke eisen deze moet voldoen.

Nieuws

Kiwa-certificaat behaald: Tijdelijke brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie

Door het uitvoeren van jaarlijkse keuringen wordt onze kwaliteit gewaarborgd.

Nieuws

Bezoek ons op het FireSafety & Security Event 2023

Dé beurs op het gebied van brandbeveiliging en beveiliging.

Leave a Comment