OVER VPS

Uw partner in brandpreventie en ontruiming

VPS is uw partner in tijdelijke (brand-)beveiliging en ontruiming. Ons team met technisch specialisten, monteurs en accountmanagers staat dagelijks voor u klaar om uw locatie te voorzien van hoge kwaliteit beveiligingsoplossingen.

OVER VPS

Over VPS

Met VPS FireAlert bieden wij een unieke, draadloze en flexibele oplossing voor brandpreventie en ontruiming. Daarnaast leveren wij vanuit VPS Beveiliging uitstekende camerabewaking, camerabeveiliging en alarmsystemen voor bouwplaatsbeveiliging en objectbeveiliging. Wij voorzien elke locatie van een passend advies op maat en bieden u een persoonlijke service.

VPS is uw partner in tijdelijke (brand-)beveiliging

VPS is uw partner in tijdelijke (brand-)beveiliging. Ons team met technisch specialisten, monteurs en accountmanagers staat dagelijks voor u klaar om uw locatie te voorzien van hoge kwaliteit beveiligingsoplossingen.

Over VPS Nederland

VPS Nederland is specialist in beveiliging, beheer en onderhoud. De afgelopen jaren is ons dienstenpalet flink uitgebreid en onze marktpositie gegroeid. Wij bedienen onze opdrachtgevers daarom vanuit drie divisies: VPS Beveiliging, VPS Leegstandbeheer en VPS Onderhoud. Wij maken onderdeel uit van de VPS Group.

Persoonlijke service

Met VPS kiest u voor brandbeveiligingsoplossingen van hoge kwaliteit en een uitstekende 24/7 dienstverlening. Onze monteurs en accountmanagers voeren periodieke controles uit en staan dagelijks voor u klaar.

Advies op maat

Iedere locatie is uniek en daarom brengen wij altijd een bezoek aan uw locatie, voordat wij een kosteloos en vrijblijvend brandbeveiligingsplan op maat voor u samenstellen

Vraag een vrijblijvende offerte aan