LOCATIES

Brandveiligheid in Gent: betere brandbeveiliging

Betrouwbare brandveiligheid in Gent vraagt om een professioneel systeem volgens de strikte richtlijnen die daarvoor gelden. Dat is precies wat we bieden met VPS FireAlert. Tegelijkertijd is dit systeem voor brandbeveiliging 100% draadloos en helemaal flexibel. Dus zoekt u een tijdelijke oplossing op een locatie die voor reguliere systemen niet geschikt is? Dan vertellen we u graag meer over onze oplossing.

In gebouwen en op bouwplaatsen

Krijgt een gebouw binnenkort een nieuwe bestemming, zal er een renovatie plaatsvinden of wilt u de brandveiligheid in Gent verbeteren op een bouwplaats? De reguliere systemen zijn dan vaak niet geschikt. Misschien ontbreekt het aan de benodigde aansluitingen. Of zou de investering te groot zijn, in relatie tot het tijdelijke gebruik.

In dat geval bieden we met VPS FireAlert de tijdelijke oplossing waar u naar zoekt. Dat geldt voor bijvoorbeeld leegstaande gebouwen en bouwplaatsen, net als voor allerlei andere locaties waar (tijdelijke) brandbeveiliging noodzakelijk is. Dus wilt u de brandbeveiliging in orde maken op een woonlocatie, in leegstaand vastgoed of voor cultureel erfgoed? Net als voor publieke locaties, ondergrondse bouw, hoogbouw en scheepsbouw bieden we allerlei oplossingen op maat.

Het belang van brandveiligheid

Het is belangrijk om de locatie goed te beveiligen tegen brand. Alleen op die manier voldoet u aan de normen voor brandbeveiliging. En belangrijker nog, het beschermt medewerkers, bewoners, bezoekers en omwonenden. Dus denkt u aan de brandveiligheid in Gent, maar niet op basis van de reguliere, permanente systemen? Met VPS FireAlert kiest u voor een professionele, betrouwbare en toch heel flexibele oplossing.

Brandbeveiliging in Gent: meer brandveiligheid

Onze oplossing voor brandveiligheid in Gent is 100% draadloos en flexibel inzetbaar door de inzet van modulaire componenten, zoals het basisstation, de interface, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder en VPS React. VPS FireAlert combineert de belangrijke voorwaarden met een aantal fijne voordelen. Als u zoekt naar een tijdelijke oplossing om de brandbeveiliging in orde te maken, dan is dat precies waarmee we u graag van dienst zijn.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze brandbeveiligingsadviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VPS PROJECTEN

Ontdek onze projecten

VPS FireAlert is de ideale brandbeveiligingsoplossing voor elke locatie waar (al dan niet tijdelijk) geen brandmeldinstallatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van bouwbedrijven, het COA en gemeenten tot zorginstellingen en organisaties binnen de culturele sector.

Vraag een vrijblijvende offerte aan