LOCATIES

Brandveiligheid in Den Haag: betere brandbeveiliging

Verbeter de brandveiligheid in Den Haag met onze oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging. Als er op een bouwplaats, in een gebouw of in leegstaand vastgoed geen brandbeveiliging aanwezig is, bieden wij flexibele mogelijkheden met VPS FireAlert.

In gebouwen en op bouwplaatsen

Beveilig gebouwen, bouwplaatsen en andere locaties tegen de risico’s van brand. Onze klanten zetten het flexibele en 100% draadloze systeem VPS FireAlert bijvoorbeeld in op (tijdelijke) woonlocaties, in leegstaand vastgoed en voor cultureel erfgoed. Onze tijdelijke oplossing voor brandveiligheid in Den Haag is bijzonder flexibel, en voldoet tegelijkertijd aan alle belangrijke normen. Dat biedt professionele mogelijkheden, zonder structurele of grote investering.

Tijdelijke brandbeveiliging: VPS FireAlert

Zoekt u naar tijdelijk betere brandbeveiliging? Dan is VPS FireAlert de juiste keuze. U profiteert van een aantal belangrijke voordelen, die precies bieden waar veel van onze klanten naar op zoek zijn:

  • 100% draadloos: op iedere locatie geschikt
  • Met doormelding naar PAC-meldkamer, mobiele telefoon en VPS React
  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • Integratie met brandmeldinstallatie en andere apparatuur mogelijk

Brandbeveiliging in Den Haag: meer brandveiligheid

Verbeter de brandbeveiliging in Den Haag met onze oplossing voor tijdelijke brandveiligheid. Ideaal voor bijvoorbeeld publieke locaties, in ondergrondse bouw en bij scheepsbouw. Uiteraard zijn er veel meer toepassingen in allerlei sectoren mogelijk, waarover we u graag meer vertellen.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze brandbeveiligingsadviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VPS PROJECTEN

Ontdek onze projecten

VPS FireAlert is de ideale brandbeveiligingsoplossing voor elke locatie waar (al dan niet tijdelijk) geen brandmeldinstallatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van bouwbedrijven, het COA en gemeenten tot zorginstellingen en organisaties binnen de culturele sector.

Vraag een vrijblijvende offerte aan