SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor scheepsbouw

Tijdens bouwprocessen is een reguliere brandmeld- en ontruimingsinstallatie niet altijd geschikt of kostenefficiënt. Met VPS FireAlert bieden we de flexibele en tijdelijke oplossing die daarvoor geschikt is.

SECTOREN

VPS FireAlert voor scheepsbouw

Tijdens bouwprocessen is een reguliere brandmeld- en ontruimingsinstallatie niet altijd geschikt of kostenefficiënt. Tegelijkertijd is het belangrijk om de brandbeveiliging op orde te hebben, om risico’s te verkleinen of helemaal te voorkomen. Met VPS FireAlert bieden we de flexibele en tijdelijke oplossing die daarvoor geschikt is.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

Met doormelding

Onze flexibele oplossing is 100% draadloos en dus geschikt voor iedere locatie. Bovendien kunnen we het systeem koppelen voor een doormelding aan een PAC-meldkamer, mobiele telefoon of VPS React.

Tijdelijke brandbeveiliging voor scheepsbouw

VPS FireAlert is een oplossing voor tijdelijke en flexibele brandbeveiliging. Het systeem vormt bovendien een mesh-netwerk, zodat er ook in grotere ruimtes en omgevingen optimaal werkt.

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan