LOCATIES

Brandveiligheid in Alkmaar: betere brandbeveiliging

Betrouwbare brandveiligheid in Alkmaar is een belangrijke voorwaarde op bouwplaatsen en in gebouwen. Maar, hoe zorgt u daarvoor als reguliere systemen niet beschikbaar zijn? VPS FireAlert werkt 100% draadloos en is daardoor geschikt voor betere brandbeveiliging op iedere locatie.

Op bouwplaatsen en in gebouwen

Onze klanten in Alkmaar en omgeving gebruiken het systeem om de brandveiligheid te verbeteren op bouwplaatsen en in leegstaande gebouwen. Of het gaat bijvoorbeeld om cultureel erfgoed of hoogbouw.

Daarnaast is VPS FireAlert geschikt voor publieke locaties, ondergrondse bouw en bijvoorbeeld scheepsbouw. De toepassingen zijn legio, dankzij de flexibiliteit waarmee we het systeem voor u kunnen inzetten.

Tijdelijke brandbeveiliging: VPS FireAlert

Ontdek de mogelijkheden van ons systeem voor tijdelijke brandbeveiliging en verbeterde brandveiligheid in Alkmaar. Met onze oplossing zorgt u op iedere locatie voor de brandveiligheid die daar belangrijk is, zonder investering in permanente en dure systemen.

  • 100% draadloos: op iedere locatie geschikt
  • Met doormelding naar PAC-meldkamer, mobiele telefoon en VPS React
  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • Integratie met brandmeldinstallatie en andere apparatuur mogelijk

Brandbeveiliging in Alkmaar: meer brandveiligheid

Denkt u aan de brandveiligheid van een locatie in Alkmaar? Als reguliere systemen niet geschikt of niet werkend blijken, bieden wij de oplossing waar u naar zoekt. We kunnen een bestaande brandmeld- of ontruimingsinstallatie zelfs koppelen aan ons systeem VPS FireAlert door middel van de interface. En denkt u aan andere koppelingen of gaat het om de doormelding naar bijvoorbeeld een PAC-meldkamer? Dat is allemaal mogelijk. Op die manier kiest u een professionele en betrouwbare oplossing, die tegelijkertijd 100% draadloos en daarmee zeer flexibel is.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze brandbeveiligingsadviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VPS PROJECTEN

Ontdek onze projecten

VPS FireAlert is de ideale brandbeveiligingsoplossing voor elke locatie waar (al dan niet tijdelijk) geen brandmeldinstallatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van bouwbedrijven, het COA en gemeenten tot zorginstellingen en organisaties binnen de culturele sector.

Vraag een vrijblijvende offerte aan