LOCATIES

Brandveiligheid in Eindhoven: betere brandbeveiliging

Kies de beste brandveiligheid in Eindhoven, zonder dat u daarvoor gebruikt hoeft te maken van de reguliere, permanente systemen. Dus gaat het om een locatie die u tijdelijk wilt beveiligen tegen brand? VPS FireAlert is dan beter geschikt dan de systemen die vragen om structurele plaatsing en een bijbehorende grote(re) investering.

Het beste op het gebied van brandbeveiliging

Misschien zoekt u het beste op het gebied van brandbeveiliging in Eindhoven, maar ontbreekt het aan de benodigde aansluitingen. Onze oplossing is 100% draadloos, dus u kunt daar op werkelijk iedere locatie gebruik van maken. Bovendien bieden we met de interface-component mogelijkheden om het systeem te koppelen aan een PAC-meldkamer of aan een bestaand systeem voor brandbeveiliging of ontruiming.

Zoekt u voor een bouwplaats, leegstaand gebouw of in het bijzonder een tijdelijke woonlocatie of cultureel erfgoed naar een geschikte brandbeveiligingsoplossing? Dan is VPS FireAlert ideaal. Onze klanten gebruiken de oplossing bovendien op publieke locaties, bij ondergrondse bouw, hoogbouw en in de scheepsbouw.

Tijdelijke brandbeveiliging: VPS FireAlert

Met onze oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging in Eindhoven kiest u een bijzonder flexibel systeem. Het systeem bestaat uit modulair in te zetten componenten, zoals het basisstation, de interface, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder en VPS React. Het zorgt voor passende brandbeveiliging op het benodigde niveau en conform uw brandveiligheidsplan, zonder dat u daar de reguliere en kostbare systemen voor nodig heeft.

  • 100% draadloos: op iedere locatie geschikt
  • Met doormelding naar PAC-meldkamer, mobiele telefoon en VPS React
  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • Integratie met brandmeldinstallatie en andere apparatuur mogelijk

Brandbeveiliging in Eindhoven: meer brandveiligheid

We verbeteren de brandbeveiliging in Eindhoven, met ons systeem voor tijdelijke brandveiligheid. Dankzij het 100% draadloze karakter kunnen we het systeem op iedere locatie plaatsen. Uiteraard stemmen we de inrichting van het systeem volledig af op uw wensen, inclusief de eventuele koppelingen die voor u belangrijk zijn.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze brandbeveiligingsadviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VPS PROJECTEN

Ontdek onze projecten

VPS FireAlert is de ideale brandbeveiligingsoplossing voor elke locatie waar (al dan niet tijdelijk) geen brandmeldinstallatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van bouwbedrijven, het COA en gemeenten tot zorginstellingen en organisaties binnen de culturele sector.

Vraag een vrijblijvende offerte aan