SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor leegstaand vastgoed

VPS FireAlert is de flexibele en tijdelijke brandbeveiliging voor leegstaand vastgoed. Beveilig bijvoorbeeld kantoorpanden die (tijdelijk) niet worden gebruikt.

SECTOREN

VPS FireAlert voor leegstaand vastgoed

VPS FireAlert is de flexibele en tijdelijke brandbeveiliging voor leegstaand vastgoed. Beveilig bijvoorbeeld kantoorpanden die (tijdelijk) niet worden gebruikt. Bescherm aanwezigen, materialen en het volledige pand tegen de risico’s van brand.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

Onze oplossing is 100% draadloos en daardoor geschikt voor iedere locatie. Het is de flexibele brandmeld- en ontruimingsinstallatie die een alternatief vormt op plekken waar een reguliere installatie niet kostenefficiënt is of geen optie vormt vanwege bouwen, slopen of renoveren.

Brandbeveiliging voor de gemeente Rotterdam

Met VPS FireAlert boden we de gemeente Rotterdam de ideale flexibele en tijdelijke oplossing voor een kantoorpand aan het Delftseplein. Onze draadloze brandmeldinstallatie bood de gevraagde beveiliging en bescherming, om netjes te voldoen aan de strikte richtlijnen van de brandweer.

Tijdelijke brandbeveiliging voor leegstaand vastgoed

Bescherm en beveilig leegstaand vastgoed tegen de risico’s van brand. Gebruik onze oplossing voor een tijdelijke en flexibele brandmeld- en ontruimingsinstallatie. VPS FireAlert is geschikt voor iedere locatie.

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan