SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor cultureel erfgoed

Beveilig en bescherm cultureel erfgoed met onze oplossing voor tijdelijke en flexibele brandbeveiliging. Onze brandmeld- en ontruimingsinstallatie is 100% draadloos.

SECTOREN

VPS FireAlert voor cultureel erfgoed

Beveilig en bescherm cultureel erfgoed met onze oplossing voor tijdelijke en flexibele brandbeveiliging. Onze brandmeld- en ontruimingsinstallatie is 100% draadloos en daardoor geschikt voor iedere locatie.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

VPS FireAlert kan doormelden naar een PAC-meldkamer, mobiele telefoon en VPS React. Bovendien is het mogelijk om dit mesh-systeem te integreren met bestaande apparatuur (zoals BMI).

Brandbeveiliging voor het Stedelijk Museum Schiedam

Met VPS FireAlert beveiligden en beschermden we bijvoorbeeld het Stedelijk Museum in Schiedam tegen de risico’s van brand. Tijdens de verbouwing zocht de gemeente naar een flexibele en tijdelijke oplossing voor deze locatie.

Tijdelijke brandbeveiliging voor cultureel erfgoed

VPS FireAlert is geschikt voor zowel de tijdelijke als flexibele beveiliging en bescherming van cultureel erfgoed. Onze oplossing vormt een ideaal alternatief voor een reguliere brandmeld- en ontruimingsinstallatie, bijvoorbeeld bij bouwen, slopen en/of renoveren.

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan