SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor publieke locaties

Publieke locaties zoals luchthavens en winkelcentra vragen om een goede brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Onze flexibele en tijdelijke oplossing VPS FireAlert vormt dan een geschikte keuze.

SECTOREN

VPS FireAlert voor publieke locaties

Publieke locaties zoals luchthavens en winkelcentra vragen om een goede brandmeld- en ontruimingsinstallatie. Deze plekken blijven in gebruik, ook gedurende de bouw en tijdens het bouwen, slopen en/of renoveren is een reguliere installatie niet altijd geschikt of kostenefficiënt. Onze flexibele en tijdelijke oplossing VPS FireAlert vormt dan een geschikte keuze.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

VPS FireAlert is onze 100% draadloze en flexibele oplossing voor iedere locatie, dus ook daar waar veel publiek samenkomt. Het systeem beschermt en beveiligt, bijvoorbeeld met het oog op evacuatie, EHBO en de risico’s op brand.

VPS FireAlert op Schiphol

We installeerden het systeem in opdracht van Ballast Nedam bijvoorbeeld op de Airside Pier Schiphol. Dit is een nieuwe pier die door alle voorzieningen haast een volledige terminal lijkt. Wij plaatsten daar verschillende VPS FireAlert componenten, zoals een interface en tientallen handbrandmelders. Het systeem is bovendien gekoppeld aan het communicatieplatform VPS React.

Tijdelijke brandbeveiliging voor publieke locaties

VPS FireAlert is als flexibele en tijdelijke brandmeld- en ontruimingsinstallatie uitstekend geschikt voor publieke locaties.

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan