SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor ondergrondse bouw

Tijdens bouwen, slopen en renoveren is een reguliere brandmeld- en ontruimingsinstallatie niet altijd geschikt of kostenefficiënt. VPS FireAlert is de tijdelijke en flexibele oplossing om risico’s van brand te voorkomen.

SECTOREN

VPS FireAlert voor ondergrondse bouw

Tijdens bouwen, slopen en renoveren is een reguliere brandmeld- en ontruimingsinstallatie niet altijd geschikt of kostenefficiënt. Dat geldt bijvoorbeeld bij ondergrondse bouw, waar projecten ondertussen wel een brandrisico kennen. VPS FireAlert is de tijdelijke en flexibele oplossing om risico’s van brand te beperken of helemaal te voorkomen.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

Brandpreventie en ontruiming voor de Rijnlandroute

De tijdelijke brandbeveiliging voor ondergrondse bouw zetten we bijvoorbeeld in tijdens de aanleg van de RijnlandRoute van Katwijk via het zuiden van Leiden naar de A4 bij Zoeterwoude. VPS FireAlert met het Cloud React Platform biedt tijdelijke en flexibele brandbeveiliging. Bovendien hebben we evacuatieunits in de tunnels geïnstalleerd en hebben we zowel rook- als handmelders aangebracht en aan het systeem gekoppeld.

Tijdelijke brandbeveiliging voor ondergrondse bouw

VPS FireAlert is uitermate geschikt als tijdelijke brandbeveiliging voor ondergrondse bouw. Het systeem biedt bovendien mogelijkheden voor doormelding aan een PAC-meldkamer, een mobiele telefoon of VPS React. Er is zelfs een integratie met BMI-apparatuur mogelijk.

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan