SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor bouwplaatsen

Op bouwplaatsen vormt het risico op brand een van de belangrijkste veiligheidsuitdagingen. VPS FireAlert zorgt voor brandveiligheid.

SECTOREN

VPS FireAlert voor bouwplaatsen

Op bouwplaatsen vormt het risico op brand een van de belangrijkste veiligheidsuitdagingen. Tijdens bouwprocessen is een reguliere installatie voor brandbeveiliging en ontruiming niet altijd geschikt of kostenefficiënt. VPS FireAlert vormt een flexibel en tijdelijk alternatief, dat bovendien 100% draadloos is en dus voor iedere locatie geschikt is.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

Branddetectie- en alarmeringssysteem voor Aviko

Voor Aviko Nederland zetten we VPS FireAlert in tijdens de bouw van een nieuw vrieshuis. Het tijdelijke en flexibele karakter zorgde voor een installatie die tijdens die periode de branddetectie en alarmering kon garanderen. De units werden geplaatst in 5 ruimtes, om op die manier de volledige bouwplaats te voorzien van tijdelijke brandbeveiliging.

Tijdelijke brandbeveiliging voor bouwplaatsen

VPS FireAlert is geschikt als tijdelijke brandbeveiliging voor bouwplaatsen. Het is de flexibele oplossing, die tegelijkertijd kan doormelden aan een PAC-meldkamer, een mobiele telefoon of aan VPS React. Bovendien is de integratie met BMI-apparatuur mogelijk en kunnen we de oplossing inzetten als een mesh-netwerk.

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

high

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan