SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor hoogbouw

Brandbeveiliging is onmisbaar bij hoogbouw. VPS FireAlert vormt dan een flexibel, tijdelijk en bovendien draadloos alternatief.

SECTOREN

VPS FireAlert voor hoogbouw

Brandbeveiliging is onmisbaar bij hoogbouw. Tegelijkertijd is het tijdens bouwen, slopen en renoveren niet altijd mogelijk of kostenefficiënt om reguliere installaties voor brandpreventie en ontruiming te gebruiken. VPS FireAlert vormt dan een flexibel, tijdelijk en bovendien draadloos alternatief.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

Tijdelijke evacuatie en EHBO Zalmhaventorens in Rotterdam

Tijdens de bouw van de drie Zalmhaventorens in Rotterdam zetten we VPS FireAlert in als oplossing voor tijdelijke evacuatie en EHBO. Het gaat om een drukbezochte bouwplaats waar medewerkers op grote hoogte werken. We hebben iedere toren voorzien van een eigen alarmcircuit, die bij een calamiteit die geldt voor het hele project de hele bouwplaats kan waarschuwen.

Tijdelijke brandbeveiliging voor hoogbouw

VPS FireAlert is uitermate geschikt als tijdelijke brandbeveiliging voor hoogbouw. Het is een flexibele en bovendien draadloze oplossing, die kan doormelden aan een PAC-meldkamer, mobiele telefoon en VPS React. Op die manier bieden we wél de brandbeveiliging en ontruimingsinstallatie, zonder dat daarvoor de (kostbare) reguliere systemen nodig zijn.

 

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

high

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan