SECTOREN

Tijdelijke brandbeveiliging voor locaties met een woonfunctie

VPS FireAlert is onze 100% draadloze en flexibele oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging op locaties met een woonfunctie.

SECTOREN

VPS FireAlert voor locaties met een woonfunctie

VPS FireAlert is onze 100% draadloze en flexibele oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging op locaties met een woonfunctie. Onder andere woonzorgcentra en azc-locaties gebruiken het systeem voor bescherming en beveiliging tegen de risico’s van brand.

  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • 100% draadloos: op iedere locatie inzetbaar

Tijdens bouwen, slopen en/of renoveren of bij tijdelijke toepassingen is een reguliere brandmeldinstallatie vaak niet geschikt en/of niet kostenefficiënt. Onze 100% draadloze oplossing is dan een goed alternatief, dat we bovendien op iedere gewenste locatie kunnen inzetten.

COA-locatie azc in Almere en ouderenwoonzorgcentrum Het Gouden Hart

In opdracht van Neptunus Structures voorzagen we het azc in Almere van onze flexibele oplossing voor brandbeveiliging. Het gaat om zeven paviljoens waar het COA vluchtelingen onderbrengt. De tijdelijke locatie gebruikt ons systeem in combinatie met rookmelders en rook- en handbrandmelders met slow-whoop en flitslicht. Ook hebben we in opdracht van IP Groep de woonzorglocatie voor ouderen Het Gouden Hart tijdens de renovatie voorzien van een tijdelijke brandbeveiligingsoplossing.

Tijdelijke brandbeveiliging voor locaties met een woonfunctie

VPS FireAlert is uitermate geschikt voor onder andere locaties met een woonfunctie. De flexibele en tijdelijke brandmeld- en ontruimingsinstallatie kan doormelden aan een PAC-meldkamer, mobiele telefoon en VPS React.

VPS FireAlert

Een configuratie conform uw brandveiligheidsplan

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten: met het basisstation, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder, de interface, de link en VPS React maken wij een configuratie die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

MODULAIR SYSTEEM

VPS FireAlert componenten

VPS FireAlert bestaat uit modulair in te zetten componenten waarmee wij een configuratie maken die past bij uw locatie en conform uw brandveiligheidsplan.

VPS FIREALERT

Link

De link is een repeater-unit die werkt als signaalversterker voor omvangrijke locaties of plekken met veel obstakels.

VPS FIREALERT

Interface

De interface maakt het mogelijk om VPS FireAlert componenten naadloos aan te laten sluiten op externe apparatuur en installaties.

VPS FIREALERT

Handbrandmelder

De handbrandmelder is de primaire waarschuwingsunit binnen het VPS FireAlert netwerk.

VPS FIREALERT

Thermische melder

De thermische melder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van een verhoogde thermische omgeving.

VPS FIREALERT

Optische rookmelder

De optische rookmelder van VPS FireAlert geeft een vroegtijdige automatische waarschuwing in het geval van rook.

VPS FIREALERT

Basisstation

Het basisstation is het krachtige middelpunt van het VPS FireAlert netwerk en stuurt de aangesloten componenten aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan