LOCATIES

Brandveiligheid in Utrecht: betere brandbeveiliging

Betrouwbare brandveiligheid in Utrecht, terwijl u daarvoor een flexibele en tijdelijke oplossing gebruikt? Dat is precies waar we voor zorgen met VPS FireAlert. Dus zoekt u naar brandbeveiliging voor een tijdelijke locatie of op een plek die een nieuwe bestemming krijgt? Wij bieden de professionele en geavanceerde mogelijkheden waar u behoefte aan heeft.

In gebouwen en op bouwplaatsen

Onze oplossing voor tijdelijke brandbeveiliging wordt door klanten bijvoorbeeld gebruikt in leegstaande gebouwen en op bouwplaatsen. Dus zijn er geen aansluitingen beschikbaar of heeft u de brandveiligheid maar tijdelijk nodig? In die gevallen leveren we de oplossing waar u naar op zoek bent.

Uiteraard is onze flexibele oplossing geschikt op veel meer locaties. Onze opdrachtgevers gebruiken VPS FireAlert bijvoorbeeld in de scheepsbouw, hoogbouw en in de ondergrondse bouw. Daarnaast leveren we toepassingen voor publieke locaties en cultureel erfgoed. En gaat het om leegstaand vastgoed of om een tijdelijke woonlocatie? Wij zorgen voor de betrouwbare brandbeveiliging conform de richtlijnen.

Tijdelijke brandbeveiliging: VPS FireAlert

Dankzij de modulair in te zetten componenten (het basisstation, de interface, de optische rookmelder, de thermische melder, de handbrandmelder en VPS React), kunt u VPS FireAlert op een heel flexibele en toegankelijke manier inzetten. Het voorkomt een grote investering in een permanent systeem, die bovendien vaak niet eens geschikt is voor de specifieke, tijdelijke locatie waar het om gaat. En zijn er geen aansluitingen beschikbaar die daarvoor nodig zijn? Ons systeem is 100% draadloos en kan op elke locatie geplaatst worden.

  • 100% draadloos: voor iedere locatie geschikt
  • Met doormelding naar PAC-meldkamer, mobiele telefoon en VPS React
  • EN54-gecertificeerd en CE-gemarkeerd
  • Integratie met brandmeldinstallatie en andere apparatuur mogelijk door middel van de interface

Brandbeveiliging in Utrecht: meer brandveiligheid

Maak de brandbeveiliging in Utrecht en omstreken in orde, specifiek op (tijdelijke) locaties waar de brandveiligheid een uitdaging vormt. En waar reguliere systemen niet geschikt zijn, bijvoorbeeld omdat het ontbreekt aan de belangrijke aansluitingen. Wij leveren dan de oplossing die u zoekt, die we natuurlijk op maat voor u kunnen instellen en configureren. We zorgen daarbij desgewenst voor doormeldingen naar een PAC-meldkamer of een koppeling met systemen die u al gebruikt.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze brandbeveiligingsadviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VPS PROJECTEN

Ontdek onze projecten

VPS FireAlert is de ideale brandbeveiligingsoplossing voor elke locatie waar (al dan niet tijdelijk) geen brandmeldinstallatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van bouwbedrijven, het COA en gemeenten tot zorginstellingen en organisaties binnen de culturele sector.

Vraag een vrijblijvende offerte aan