WERKEN BIJ VPS

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij VPS betekent werken bij een organisatie die behoort tot de top van beveiligingsbedrijven. Onze marktpositie blijft groeien. Meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. Denk jij dat je ons team kunt komen versterken? Dan horen we graag van je!

WERKEN BIJ VPS

Werken bij VPS

Werken bij VPS betekent werken bij een organisatie die behoort tot de top van beveiligingsbedrijven. De afgelopen jaren is het dienstenpalet van VPS Nederland flink uitgebreid en zijn we onze opdrachtgevers vanuit drie divisies gaan bedienen: VPS Leegstandbeheer, VPS Onderhoud en VPS Beveiliging.

Onze marktpositie blijft groeien, meer dan 3.000 locaties in Nederland zijn momenteel beveiligd met een van de beveiligingsoplossingen van VPS. Ons team werkt voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van aannemers, bouwbedrijven, energiemaatschappijen en scheepsbouwers tot de petrochemische industrie en eigenaren van leegstaand vastgoed. Met VPS FireAlert bieden wij onze opdrachtgevers een uitstekende, draadloze en flexibele oplossing voor tijdelijke brandpreventie en ontruiming.Wij zien volop kansen op onze marktpositie op het gebied van tijdelijke beveiliging de komende jaren nog verder te verstevigen en ons door te ontwikkelen als professionele partner in tijdelijke beveiliging.

Vraag een vrijblijvende offerte aan