LOCATIES

Brandveiligheid in Amsterdam: betere brandbeveiliging

Verbeter de brandveiligheid in Amsterdam met een tijdelijk systeem dat u eenvoudig koppelt aan bestaande apparatuur. Koppel VPS FireAlert bijvoorbeeld met een bestaande brandmeld- of ontruimingsinstallatie. Of laat u adviseren door onze specialisten, we vertellen u graag meer over brandbeveiliging.

Als er geen andere oplossing is

Laat de locatie geen andere systemen toe? Is het huidige systeem voor brandveiligheid niet geschikt of niet (meer) werkend? Of zoekt u een 100% draadloze oplossing om de brandbeveiliging in Amsterdam tijdelijk te verbeteren? Dat is precies waar we sterk in zijn.

Onze oplossing is 100% draadloos en daardoor volledig flexibel. Bovendien voldoet het systeem aan de EN54-certificering en kunnen we het koppelen met de eventuele apparatuur die u al gebruikt.

Op bouwplaatsen en in gebouwen

Verbeter de brandbeveiliging in Amsterdam bijvoorbeeld in leegstaande gebouwen en op bouwplaatsen. Onze klanten zetten VPS FireAlert in voor bijvoorbeeld de scheepsbouw, bij ondergrondse bouw en op publieke locaties. Daarnaast is het een goede keuze bij cultureel erfgoed, bij leegstaand vastgoed en op (tijdelijke) woonlocaties. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden op het gebied van brandbeveiliging.

Brandbeveiliging in Amsterdam: meer brandveiligheid

Met VPS FireAlert kiest u voor professionele brandbeveiliging, zonder dat daar een structureel systeem en een grote investering voor nodig zijn. We leggen graag uit hoe dat werkt of laten zien hoe andere klanten daar op dit moment al gebruik van maken. 

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze brandbeveiligingsadviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VPS PROJECTEN

Ontdek onze projecten

VPS FireAlert is de ideale brandbeveiligingsoplossing voor elke locatie waar (al dan niet tijdelijk) geen brandmeldinstallatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van bouwbedrijven, het COA en gemeenten tot zorginstellingen en organisaties binnen de culturele sector.

Vraag een vrijblijvende offerte aan