LOCATIES

Brandveiligheid in Rotterdam: betere brandbeveiliging

U wilt vertrouwen op de beste brandveiligheid in Rotterdam. Maar, hoe zorgt u daarvoor op een bouwplaats of in een gebouw dat binnenkort een nieuwe bestemming krijgt? Het zijn typische situaties waarin reguliere brandbeveiliging vaak niet goed geschikt is. Of het vraagt om een grote investering, die niet past bij het type locatie dat u wilt beveiligen.

Op bouwplaatsen en in gebouwen

Onze flexibele oplossing voor brandbeveiliging in Rotterdam is goed geschikt voor bijvoorbeeld bouwplaatsen en gebouwen. Op die plekken waar reguliere aansluitingen niet beschikbaar zijn zorgen wij met onze 100% draadloze oplossing voor de mogelijkheden waar u naar zoekt.

Onze opdrachtgevers in onder andere Rotterdam gebruiken VPS FireAlert bijvoorbeeld ook op tijdelijke woonlocaties, in leegstaand vastgoed en voor cultureel erfgoed. Bovendien is de oplossing geschikt voor scheepsbouw, hoogbouw, ondergrondse bouw en op publieke locaties.

Als er geen andere oplossing is

Dus is er geen andere brandveiligheidsoplossing beschikbaar? En zoekt u wel naar het beste dat er is als het gaat om brandbeveiliging en brandveiligheid in Rotterdam? Wij zorgen ervoor dat u met VPS FireAlert netjes aan de voorschriften en de normen voldoet. Tegelijkertijd leveren we een flexibele oplossing, die goed geschikt is voor locaties waarop u tijdelijk voor betere beveiliging tegen brand wilt zorgen.

Brandbeveiliging in Rotterdam: meer brandveiligheid

Uiteraard kunnen we het systeem inrichten zoals u wilt, en maatwerk toepassen waar dat nodig is. Dus gaat het om een koppeling met bestaande systemen die u al gebruikt? Of zoekt u een manier om meldingen door te zetten naar bijvoorbeeld een PAC-meldkamer? Dat is allemaal mogelijk met VPS FireAlert.

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze brandbeveiligingsadviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VPS PROJECTEN

Ontdek onze projecten

VPS FireAlert is de ideale brandbeveiligingsoplossing voor elke locatie waar (al dan niet tijdelijk) geen brandmeldinstallatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand. We werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers: van bouwbedrijven, het COA en gemeenten tot zorginstellingen en organisaties binnen de culturele sector.

Vraag een vrijblijvende offerte aan