Nieuws

Bezoek ons op het FireSafety & Security Event 2023

01-30-23

Op woensdag 12 en donderdag 13 april vindt in de Brabanthallen in Den Bosch het FireSafety & Security Event 2023 plaats. Deze beurs is voor iedereen die op zoek is naar een oplossing op het gebied van brandbeveiliging of beveiliging. Net als vorig jaar is VPS als exposant aanwezig.

Tijdens beide eventdagen zijn er vele inspirerende lezingen en workshops op en rond de beursvloer. Ontdek de verschillende interactieve activiteiten die tijdens het event worden georganiseerd en ontmoet collega’s, vakgenoten en organisaties. Bekijk hier het beursprogramma.

VPS FireAlert: dé flexibele oplossing voor brandbeveiliging, ontruiming en EHBO

VPS is als exposant aanwezig op deze beurs en we presenteren hier ons VPS FireAlert-systeem. VPS FireAlert is een flexibele brandmeld- en ontruimingsinstallatie die bestaat uit modulair in te zetten componenten. Een ideale oplossing voor de brandbeveiliging van locaties waar (al dan niet tijdelijk) geen installatie beschikbaar is om personeel, bezoekers en materialen te beschermen tegen de risico’s van brand.

Vrijblijvende demonstratie op stand F.11

Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende demonstratie van VPS FireAlert op onze stand. U vindt ons op standplek F.11. Benieuwd welke bedrijven nog meer aanwezig zijn? U kunt hier de beursplattegrond bekijken.

Gratis deelname

De beurs is gratis te bezoeken na online registratie. Ook het parkeren bij de Brabanthallen en de hapjes en drankjes zijn gratis. De koffie staat voor u klaar, graag tot dan!

Nieuws

Bekijk meer nieuws

Nieuws

Wat is een handbrandmelder en waar moet deze aan voldoen?

Lees wat een handbrandmelder is en aan welke eisen deze moet voldoen.

Nieuws

Kiwa-certificaat behaald: Tijdelijke brandmeld- en/of ontruimingsinstallatie

Door het uitvoeren van jaarlijkse keuringen wordt onze kwaliteit gewaarborgd.

Nieuws

5 tips voor veilige feestdagen

Voorkom inbraak, diefstal, vandalisme, ongewenste bezoekers en brand op de bouwplaats en in leegstaand vastgoed.

Leave a Comment